from the Golden Future
DUCK

Wat is DUCK ?
DUCK is een compleet diepvries voer. Gemaakt uit vlees van runderen die goedgekeurd zijn voor MENSELIJKE consumptie. Het bevat geen geur-, reuk- en smaakstoffen. Verpakt in handige porties van 100 gr (hamburger).
In 1998 kwam iemand van DUCK bij ons het voer introduceren. Wij hadden een teef drachtig die "een slechte eter " was. Zij stelde voor deze teef DUCK te voeren. Dit hebben we gedaan, De Moederhond heeft voor de bevalling tot het moment van bevallen gegeten en daarna eveneens. Dit had ze bij het vorige nest niet gedaan. Tevens hebben we de pups met 4 weken DUCK gevoerd en groeiden zij op tot mooie, gezonden Goldens.
Vanaf die tijd zijn wij verkwente gebruikers van DUCK.
Al onze pups gaan weg op DUCK.

Voor meer informatie over DUCK (www.ducknatuurvoeding.com)

BEVI

Wat is BEVI ?
BEVI is een droogvoer in brokken en of diner. Het is een niet commercieel voer, het is niet te koop in supermarkt of dierwinkel. Bevi komt rechtsteeks van de fabriek. Er bevinden zich geen reuk-, smaak- en geur stoffen in het voer. Onze honden doen het er erg goed op. Goede vacht, goede ontlasting en zeker niet te dik. Ik mag uit ervaring zeggen dat ons Bevi droogvoer zeker van goede kwaliteit is ten opzichte van commerciele voeders
Al onze honden eten de BEVI en heel veel honden door ons gefokt, eten ook BEVI.
Wij horen / zien alleen maar tevreden Goldens en Baasjes.

Home

Beide soorten voer, Bevi en Duck zijn bij ons te bestellen.

Van het diepvries voer Duck hebben wij indien voorradig
Duck uitmuntend

Van het droogvoer Bevi hebben wij indien voorradig
Lät, Medium, Energi, Lams and Rise en Diner

Ducknatuurvoeding, Want uw hond wil ook vers!